No niin, se on sitten vuoden vaihde mennyttä aikaa ja tammikuukin kohta jo lopuillaan. Ei voi sanoa muuta kuin että aika menee lentämällä. Eipä tässä juuri muuta ole ehtinyt tekemään kuin töissä olemaan kun duunissa on niin sairasta porukkaa että joutuu tuurailemaan ja vetelemään tuplavuoro päiviä putkeen.
Ei siinä muuten mitään, mutta kun alkaa viikonpäivät menemään puuroksi ettei tiedä enää mikä päivä on kyseessä.
En muistakkaan enää milloin oli kokonainen viikonloppu vapaata, mutta nyt on edessä semmoinenkin ihme. Huomenna nokka kohti Espoota pikavisiitille serkun tykö.
Tulevaa matkaa varten ajattelin sitten hankkia autonavigaattorin ja tilailin yhden Verkkokaupasta. Toimitusaikaa oli laitettu 2-5 päivää. Tämä oli viime viikolla perjantaina. Vielä ei ole laitetta myymälään tullut eli huomenna on kai sitten marssittava liikkeeseen, peruttava Mio ja otettava tilalle TomTom kun niitä nyt näköjään näyttää olevan varasto pullollaan. Vituttaa kun ei saa sitä mitä tilaa ja sitten pitää ottaa jotain vain kun tarttee. Täytyy kysellä jos vaikka ottaisivat ensi viikolla TTn takaisin kun ovat saaneet Mioja varastoon.