Elämässä sattuu ja tapahtuu. Työ vie aikansa ja harrasteet loput, joskus (tai aika useinkin itseasiassa) tuntuu ettei päivässä tunnit riitä. Siksipä nytkin tätä kirjoitellessa on kello jo lähemmäs kolmea aamuyöstä.

Enivei, lähiaikojen mielenkiintoisimpia tapahtumia noin henkkoht oli Euroviisut joita pääsin seuraamaan suhteellisen läheltä noin työn puitteissa. Kiva tapahtuma, mutta joo ei toista kertaa siihen kasaan tulisi sormea työnnettyä. Koko homman voittanut ihminenkin oli hiukka diiva ja rahtusen verran äksyilevää lajia. Mutta artistithan ovatkin oma lukunsa, ainoa ammatti jossa voi mennä kännissä töihin.

Toinen taas uudelleen pahimman kiireen hellitettyä virvoiteltu harrastus eli pokeri menee vallan mainiosti, kiitos kysymästä. Suunta on ylöspäin, joten mikäs tässä. Tosin tällä vauhdilla ei suurempiin voittoihin vielä tällä vuodella ehditä, ehkäpä tuossa lähempänä vuosikymmenen loppua.

Ja viimeiseksi uusin harrasteeni, joka myös virkosi kuolleista usean vuoden hiljaiselon jälkeen, eli piipunpolttelu. Juu-u, sekin voi olla harraste. En pössyttele kovin usein, muutamia kertoja viikossa, mutta se on erittäin rentouttava rituaali. Ensinnäkin koko homman valmistelu vie aikaa ja pesällisen polttelukin vie suurinpiirtein tunnin verran. Mitä mainiointa minä-aikaa.
Tänään tosin sain lievän nikotiini yliannostuksen kun ahneuksissani uuden piipun saatuani latasin sen hieman totuttua vahvempaan tubangiin. Täytyi ihan vetää pitkäkseen ja ottaa torkut savuttelun päätteeksi. Mutta täytyy myöntää, että oli melko rauhallinen uni. Tarkoituksena oli 'lepuuttaa silmiä' noin reilun vartin verran. Heräsin sitten tuntia myöhemmin totaalisesti virkistyneenä. Mikäs sen mainiompaa.

No jaa, täytynee vääntäytyä vaakatasoon kun pitäisi huomenna töihinkin ehtiä, tosin onneksi vasta ilta-päivään, eli ei paniikkia. Nyt vaan 8 tuntia unta palloon ja eiköhän se siitä lutviudu.