Viimeinkin ne vapaat alkoi, tosin vain perjantaihin asti, mutta parempi sekin kuin ei mitään.
Muutaman kerran tässä helteiden aikana ehdittiin käydä terassillakin. Aiemmin enteilemäni "perseet olalle" tyyli ei omalta kohdaltani oikein onnistunut sillä jälleen kerran ei juoma oikein maistunut noin pitemmän päälle. Kolleegalle ja sen kaverille maistui kyllä eli ei aivan turha reissu, mutta ittellä jäi vähän puolitiehen. Täytyisikö tässä alkaa oikein huolestumaan...
No, ei nyt sentään. Täytyy yrittää uudemman kerran niin eiköhän se siitä. Tällä viikolla kenties keskiviikkona tai torstaina käymme ehkä yrittämässä uudelleen. Ei mitään varmoja suunnitelmia, saa nähdä.

Nyt sitten kun kuulemma nämä helteet hellittää täksi viikoksi onkin aika paneutua hieman enemmän pokerin saloihin. Tarkoituksena olisi vaihtaa tasoa yhtä ylemmäksi jolloin vastaavasti tuottokin alkaa nousta hieman järkevämmälle tasolle. Nykyisellä tasolla täytyisi pelata muutamaa pöytää samaan aikaan, mutta erinäisistä syistä johtuen pelaan pääasiassa vain yhtä pöytää kerrallaan.
Aivan ubertavoitteena on nousta vielä tasoa ylemmän ennen lokakuun loppua. Se saattaa tosin olla hieman tiukka tavoite aikataulullisesti, mutta katsotaan nyt.

Töissä taas kaikki menee omilla raiteillaan, ei juuri muutoksia. Kesä luultavasti kiireinen kuin mikä, lomakaudet pukkaa päälle ja työ etsii tekijäänsä. Jos oikein jaksaisi niin olisi luultavasti niin paljon tehtävää kuin pystyt tekemään, mutta kun kerran kehoitettiin ottamaan vapaata niin otetaan sitten vapaata. Nyt tuleva Juhannus on täynnä töitä, ja kun ei ollut suunnitelmia mennä minnekään niin mikäpäs siinä. Sitten heinäkuun eka viikko on lomaa. Silloin on taas persaus tuolissa kiinni ja nettipoukkeri päällä niin paljon kuin mahdollista.

Ai niin, Tammerfest on tietysti tulossa ja kävinkin tänään hakemassa liput PMMPn keikalle. Mennään kolleegani kanssa katsomaan esitystä ja sitten tietysti loppuillaksi viihteelle noin muuten vain. Tuleekin raskas viikko kun ensin on pari päivää Tammerfestiä ja sitten viikonlopuksi häihin.
Tai sitten ei jos oma "juomaongelmani" on vielä voimissaan tuolloin.
Täytyy yrittää nitistää se sitä ennen, muuten tulee turhan kuiva kesä.